Najzanimljiviji sajt Balkana

zavao hitna pomoc zbog psa

Uspaničeni poljak 38-godišnji iz grada Lođ, na jugu Poljske, pozvao je hitnu pomoć jer je njegov pas udario nespretno u šetnji u glavu ,odmah je tražio....

da dođe hitna pomoć i da pošalju vozilo i lekara.Da bi bio siguran da ga hitna pomoć neće odbiti izmislio je da mu je osmogodišnji sin pao sa drveta i povredio se.

38-godišnji Poljak učinio se savršeno uverljiv dispečeru te je dispečer poslao je kola hitne pomoći, da bi se ispostavilo da nema povređenog deteta, da taj Poljak ni nema decu i da je pomoć potrebna osmogodišnjaku jazavičaru Tajsonu koji se udario u glavu, a vlasnik nije umeo da mu pruži prvu pomoć.

"Hitna pomoć pozvala je nas da dođemo. Vlasnik jazavičara kažnjen je novčano za to što je bez potrebe zvao hitnu pomoć", saopšteno je iz lokalne policije.

Dispečeri hitne pomoći obučeni su da pokušaju da procene da li je poziv lažan, ali dešava se da to ustanove tek po dolasku na mesto događaja.

"Imali smo slučaj da je jedna žena pozvala hitnu pomoć zato što nije umela da izmeri sinčiću temperaturu. To je kockanje ljudskim životima zato što ekipa koja ide kod pacijenta sa povišenom temperaturom nije u stanju da spasi nekoga kome je pomoć zaista potrebna",izjavio je direktor hitne pomoći u gradu Lođ, Boguslav Tika.

loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1