Najnoviji naslovi

Najčitanije ovog meseca


Ko voli hamburgere verujemo da posle ovog hamburgera sigurnoće mu se otvoriti apetit.Kako prenosi novinska agencija AP u Americi Gril "Maliz",koji je i inače poznat po svojim ogromnim hamburgerima,ponudio je svojim mušterijama hamburger od neverovatnih 153 kilograma!.

Gril "Maliz" koji se nalazi u gradu Sajtgejt,država Mičigen,od pre neki dan je ponudio svojim mušterijama neobični ogromni hamburger po ceni od 2.000 dolara.Ovaj ogromni hamburger je dobio i svoj naziv u meniju "apsolutno besmisleni hamburger",i ovaj hamburger sadrži skoro 540.000 kalorija.

Da bi na ručili ovakakv hamburger morate da sačekate celih 22 sata koliko je potrebno da se napravi Vlasnik Grila "Maliz" kaže da će se džinovski hamburger servirati uz pržene krompiriće i jedno piće.
izvor:blic.rs

Kliknite ovde i ostavite svoj komentar

Komentari

  • "Trenutno nema Komentara"

Pretraga naslova

Pratite nas i dok ste na Facebooku

OGLASNA TABLA sajta

Molimo administratore ostalih web sajtova da ne "vuku slike" sa naloga na photobucketu  Jer nam prave ogroman saobraćaj (bandwidth) koji kada se pređe određni limt mora da se plaća  Direktnim linkovanjem slika sa photobucketa ugrožavate rad ovog sajta odnosno prikazivanja fotografija
HVALA :)
 administracija sajta

 

Najčitaniji naslovi 2014

© 2011-2014 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana

Zabranjeno je čisto kopiranje(opcija) copy paste teksta i naslova članka.!