Najzanimljiviji sajt Balkana

foldimate masina slaze ves

Verovatno ova zanimljiva vest ali i uređaj će više zanimati dame nego muški deo populacije. Verovatno ženama je najveća "muka" peglanje i slaganja veša? Sada vaše probleme dame, može da reši mašina FoldiMate koja slaže veš umesto vas!....

"Mašina za slaganje veša" FoldiMate pegla, slaže, čak i pafirmiše veš, za samo nekoliko sekundi. Ovaj mali robot - mašina, za vas će obaviti sav taj užasan posao. Samo ubacite majice i on ih sve lepo spakuje na gomilu umesto vas.

Uređaj koji slaže veš je krajnje jednostavan za upotrebu korisnici samo treba da zakače svoje stvari na na nju a mašina za slaganje će sve ostalo završiti umesto domaćica to jeste vas.

Mašina za slaganje veša visoka je 91 cm, a osim što slaže odeću, on znatno smanjuje nabore pomoću pare. FoldiMate može da primi 15 do 20 komada odeće, u zavisnosti od veličine. Za sada robot ne može da slaže čarape i donje rublje, kao ni posteljinu.

Kačenje odeće traje pet sekundi, slaganje 10 sekundi po komadu odeće, uklanjanje nabora između 20 i 30 sekundi, nakon čega je proces završen.

E sad, je ono što mnoge interesuje - cena, otkrićemo vam i to. Cena će biti od 750 do 850 evra zavisno verovatno od modela. Pa sad ko ima para nabacanje ili mu je zaista neophodna eto prilike da je kupi

Rećićemo vam i to da proizvodnja i narudžbe ove super sprave počinju 2017. godine, a potencijalni kupci mogu da se prijave na FoldiMate vebsajtu.Zanimljiv uređaj zar ne?

loading...


 

 

Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE SAJT!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner sajt GM IZRADA SAJTA
 adiswitchbaner