Najzanimljiviji sajt Balkana


Posle uspešne aukcije povodom limitirane serije 1500 patika Nike Mag iz filma Povratak u Budućnost.Svi zainteresovani širom sveta imaće mogućnost naravno ako imaju dovoljno novca da kupe deo istorije triologije povratak u budućnost vremenski automobil DeLorean...

U decembru mesecu 2011.godine na aukciju će otići DeLorean vremenski automobil koji se koristio u filmu Povratak u budućnost III.Novac sa aukcije otiće opet u dobrotvorne svrhe,za fondaciju Majkl J. Foksa za istraživanje Parkinsonove bolesti.

Filmska ikona od automobila DeLorean,kojeg je koristio Marti MekFlaj da putuje kroz vreme,Koje je je bilo opremljeno „fluks kondenzatorom”,a pokretao ga je plutonijum i tako je putovao kroz vreme,kada bi dostizao brzinu od 88mph.
Očekuje se da ovaj auto dostigne cenu i do 600.000 dolara,kada se aukcija bude organizovala u Holivudu u od 15 do 17 decembra ove godine.

Napominjemo da na svetu postoje samo samo tri od sedam DeLorean automobila koja su se koristili za snimanje filma Povratak u budućnost.Takodje,na aukciji će se pojaviti i leteći skejt (leteća daska) koji je bio u drugom filmu triologije u povratak u budućnost II, koji se procenjuje da će dostići cifru od $ 20.000 dolara

Pre aukcije,DeLorean automobila biće predstavljen očima javnosti na  Strip-Con 2011.Dok će posetioci moći za 20 dolara koje će ići u fondaciju,se slikati unutar i sa čuvenim DeLorean vremesnkim utomobilom.


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1