Najzanimljiviji sajt Balkana

 CE LA VI Restoran singapur

Ukoliko ste milioner i imate viška novca a uz to ste i gurman oduševiće vas luksuzna večera u singapurskom restoranu "Ce La Vi" koja će vas koštati vrtoglavih dva miliona dolara!....Ipak, u tu bombastičnu cenu nije uključena samo hrana nego još brojne luksuzne pogodnosti koje će potrajati osam sati i pružiti gostima fantastično iskustvo.

Paket za dvoje čine let helikopterom iznad Singapura od 45 minuta, krstarenje raskošnom jahtom i vožnja Rols Rojsom uz ličnog vozača, piše 24sata.hr. Goste potom čeka večera iz 18 delova i deset hiljada ruža koje su postavljene na vrhu hotela.

Pribor za jelo su dijamantski štapići na kojima su čak ugravirana imena ljudi koji ih koriste. Sastojci za večeru su Belon kamenice koje se smatraju najcenjenijim francuskim školjkama, najskuplja vrsta kavijara poznata pod nazivom Almas, a za piće se poslužuju samo vina stara 44 i 55 godina.

Nakon večere, paru će biti predstavljen plavi dijamantski prsten od 2.08 karata koji je okružen sa svake strane sa zlatnom ružom. Ovaj luksuzan komad nakita je dobio ime prema glumici Džejn Sejmor.

Njegova cena je na aukcijama nadmašila dva miliona dolara, a postoji niz zainterosovanih kupaca, među kojima je i kraljevska porodica.

Restoran još nije doneo odluku kada će započeti sa ovim večerama. Za sada su samo napravili spisak zaintersovanih.
loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1