Najzanimljiviji sajt Balkana

spasiti ženu ili majku u poplavi

Jedna kineskinja je napustila svog muža zbog veoma neobičnog i bizarnog razloga! Verovatno za ovakvu odluku svakome bi bilo teško da donese:....

"Spasiti ženu ili majku?". Ipak, Gao Fengšu je presekao - u korist majke, pa je popio razvod!

Gao je napustio svoj poplavljeni dom, ostavio suprugu sa malom decom unutra i otrčao da spasi svoju rođenu majku. Kada se vratio, supruga je već svoju decu popela na krov kuće, a njemu je poručila da može da "ode s vodom".

Nesrećni Gao je pokušao da se opravda, ali nije mu bilo pomoći. Sledećeg dana supruga je ga je napustila, povela je decu i pokupila sav novac koji je uspela da spase iz kuće.

Ovih dana narod Kine se već sedmicama bori sa poplavama dok je neobična vest o gore navedenom događju dodatno potresao neke kineze.

"Uvek sam mislio da je to pitanje majka ili žena šala. Nikad nisam poverovao da će se neko stvarno naći u situaciji da bira... A eto, on jeste! Žao mi je čoveka", komentarisao je jedan od kineza na društvenim mrežama.

Žene su bile mnogo oštrije! "Kao majka i kao žena razumem izbor koji si napravio, ali, ni ja ti ne bih oprostila", navela je jedna gospođa iz kine.

loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1