Najzanimljiviji sajt Balkana

u starim cipelama skriveni novac

Jednom nemenovanom poljaku iz okoline Krakova preti do godinu dana zatvora jer je iskoristio dobrotu komšinice koja mu je u želji da mu pomogne poklonila paket s nepotrebnom odećom i cipelama...Nepošteni poljak je uzvratio na ovaj lep čin komšinice time što je prisvojio 4.300 evra koje je u jednu od starih cipela sakrio muž komšinice.

Žena nije znala da njen suprug krije novac u starim cipelama i da se u jednoj skupilo već preko 4.300 evra i poklonila je i taj par cipela zajedno sa nošenom odećom siromašnom 51-godišnjem susedu iz Rajbota.

Tako je komšija umesto da pošteno prijavi da je našao novac "napravio se lud", odmah potrčao da kupi novi televizor, a komšinicu slagao da nikakav novac nije našao u tim starim cipelama

Policija iz Krakova je, međutim, pronašla u njegovoj kući novac, ali svega 2.600 evra jer je ostatak "pošteni" komšija uspeo da potroši.

Nađeni ostatak novca policija mu je oduzela i zaplenila novi kupljeni tuđim novcem televizor i stvari, a sada mu još dodatno preti i novčana kazna

Uz sve ovo  i do godinu dana zatvora koliko, po poljskim zakonima, mogu da budu kažnjeni nepošteni nalazači.

loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1