Najzanimljiviji sajt Balkana

Vang je trudna 17 meseci

Kineskinja Vang Ši još se nije porodila iako je trudna već punih 17 meseci! Lekari za sada kažu da ne mogu da je porode carskim rezom....

jer beba trudnice Vang još nije dovoljno razvijena.

Kineskinja Ši, koja živi u Tianpingu u provinciji Hunan, zatrudnela u februaru prošle 2015. godine, a da joj je termin za porođaj bio 5. novembar 2015. godine.

Vang sada svakih desetak dana odlazi u bolnicu kako bi joj doktori pratili stanje.

Ultrazvuk pokazuje da je beba još uvek u drugoj fazi razvoja, a lekari objašnjavaju da nije dovoljno zrela za prevremeni porođaj.

"Stručnjaci se slažu da je moguće izneti trudnoću i 13 meseci i roditi zdravu bebu. Ipak, 17 meseci odnosno 517 dana da žena može biti trudna još nije (medicinski) viđeno. Za sada niko do lekara ne može da objasni zašto se moja supruga još nije porodila", kazao je njen muž medijima!

Trudnica Vang se oseća dobro i lekari smatraju da je u dobrom zdravstvenom stanju. Planiraju da je porode carskim rezom početkom 18. meseca ako do tada porođaj ne krene.

Kako piše People’s Daily, rekorderka u dužini trudnoće do sada je bila Amerikanka Beula Hanter sa gotovo 375 dana trudnoće koja je "postavila" ovaj rekord davne 1945.godine

loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1