Najzanimljiviji sajt Balkana

muskarac zaglavljen u wc

Verovali ili ne jedan norvežanin je "uspeo" da se zaglavi ni manje ni više nego u WC-u ! Tako su norveški vatrogasci iz Osla morali da reaguju spasavajući ...

20-godišnjeg muškarca koji je upao kroz rupu to jeste, u septičku jamu javnog toaleta!

Tako je Cato Berntsen Larsen postao prvi norvežanin koji se se spustio i ostao zaglavljen u septičkoj jami javnog toaleta da bi izvadio mobilni telefon!

Pošto je njegovom prijatelju upao mobilni telefon, Kato Berntsen Larsen (20) se odvažio da ga izvadi iz septičke jame kroz otvor ispod WC šolje.

"Prvo smo pokušali da štapom izvučemo mobilni telefon, ali nam nije uspelo. Onda sam skočio u jamu. Ostao sam tamo čitav sat, pa sam se uspaničio - rekao je Larsen i dodao da su bube gmizale po njemu.

Pošto mu je pripala muka, bezuspešno je pokušao da se sam izvuče iz velike jame koja se prazni jednom godišnje. Tada je odlučio da pozove vatrogasce u pomoć.

"Prilično nam je bilo lako. Poslali smo četiri vatrogasca s motornom testerom da iseku deo poda toaleta" rekao je portparol vatrogasne službe iz Osla priznavši da im je to bio prvi zadatak ovakve vrste.

Ipak, ni posle svega, mobilni telefon nije nađen jer je jamab bila "prilično puna".

loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1