Najzanimljiviji sajt Balkana

Elizabet Dejvis 99 godina a radi kao sekretar

Elizabet Dejvis iz SAD ima 99 godina ujedno ova žena slavi 80 godina radnog staža radeći kao sekretar u jednoj srednjoj školi u američkoj državi Indijana!....

Što je još čudnije ova vremešna ali vitalni sekretar još uvek ne planira da ode u penziju.

U razgovoru za američke tv medije Elizabet kaže da je daleke 1936. godine počela da radi u Akademiji "Kalver", gimnaziji u istoimenom gradu u Indijani, jer posle završene srednje škole nije imala dovoljno novca da upiše univerzitet.

Kao i prvih dana kada je imala svoju malu kancelariju, Elizabet Dejvis i danas koristi pisaću mašinu i piše naliv-perom dok obavlja svoje svakodnevne poslove.

"Nisam planirala da ovde budem toliko dugo, a za to vreme bilo je mnogo promena, ali mogu da uradim sve što mi je potrebno i na pisaćoj mašini", objasnila je gospođa Dejvis zašto nikada nije prešla na kompjuter. Uz to, ona upozorava da je uvek dobro sačuvati papirne kopije svih dokumenata.

Elizabet Dejvis obožava svoj posao i svakodnevno dolazi da radi u školi, a to joj pomaže da prevaziđe usamljenost, otkako je njen suprug preminuo 2004. godine.

"Srećna sam, jer otkako mi je suprug preminuo, kod kuće sam sama, ali preko dana sam u školi, okružena ljudima i oni kažu da dobro radim", rekla je gospođa Dejvis.

Živi potpuno samostalno u svojoj kući, a do posla i nazad svakog dana vozi je koleginica iz komšiluka, jer kaže da je prestala da vozi pošto "nije baš bezbedno da sama izađe na put".

loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE SAJT!
Pratite nas i dok ste na Facebooku


google plustwitter icon

Najnoviji naslovi

 

banner sajt GM IZRADA SAJTA
 adiswitchbaner