Najzanimljiviji sajt Balkana

zena zatvor

Jednoj nemenovanoj ljubomornoj Čehinji (25) preti pet godina zatvora zbog dojave o bombi .Čehinja nije mogla ni nakon četiri godine da preboli rastanak od svog bivšeg dečka...Tako je ona u junu mesecu ove godine, u očajničkom pokušaju da spreči njegovo venčanje anonimno dojavila da je u opštini Hostine na severu Češke podmetnuta bomba.

Saslušanje 25-godišnje žene pokazalo je da je htela da spreči iz besa venčanje jer je mladoženja bio njen bivši dečko od koga se rastala pre četiri godine", kazala je za današnje Pravo portparolka lokalne policije Šarka Plžova.

Optužena je sada optužena za širenje lažne uzbune i izazivanje panike za šta joj po češkim zakonima preti do pet godina zatvora.

Ljubomorna devojka zvala je 25. juna dva puta sa mobilnog telefona opštinu da kaže da je kod matičara u sali za venčanja podmetnuta bomba koja će eksplodirati.

Venčanje njenog bivšeg dečka odmah je prekinuto, policija i vatrogasci su hitno evakuisali iz zgrade 60 ljudi, ali pirotehničari sa specijalno obučenim psima nikakav eksploziv nisu našli.

Očajnički potez te Čehinje bio je, međutim, uzalud zato što se njen dečko ipak venčao samo drugog dana i na drugom mestu.

loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1