Najzanimljiviji sajt Balkana

vikednica odneta brazil

Jedna porodica iz Brzila definitivno je ostala u šoku kada su došli da se odmore u svojoj vikendici.Lopovi su nemenovanoj porodici u Brazilu lopovi su odneli celu vikendicu!...Čak im pohlepni lopovi nisu im ostavili ni ogradu! Brazilska porodica bukvalno nije imala šta da vidi kada je stigla pred kuću koju je više od 40 godina koristila kao vikendicu.

Naime, kuća -vikednica je nestala, a policija je slučaj opisala kao neviđeni. Prema izajvama komišija, lopovi su u kuću ušli pre dvadesetak dana, prvo su izneli sav nameštaj i odvezli ga u nepoznatom pravcu kamionima.
Zatim su se vratili s radnicima koji su vikednicu počeli da rastavljaju, a kada su se komšije konačno odvažile da pitaju ko su, lopovi su ih uverili da su rođaci vlasnika.

Porodica nije imala pojma da se sve to događa sve dok u nedjelju nije zazvonio telefon, odnosno sve dok jedna od komšinica nije nazvala jer su joj se radnici požalili da im nije isplaćen dogovoreni honorar.

Pohlepni lopovi iza sebe nisu ostavili čak ni ogradu, pa kada su nesretni ljudi u utorak napokon doputovali na mesto zločina, dočekali su ih jedino temelj i uspomene na vikendicu u kojem su do juče provodili leta.
 
loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1