Najzanimljiviji sajt Balkana

prodaje nevinost

Ruska studentkinja Arijana odlučila je da na aukciji proda nevinost kako bi sakupila novac za nastavak studija u inostranstvu. Početna cena koju je....

postavila 20-godišnja Arijana je 150.000 evra.

"Mnogi studenti se tokom školovanja susreću s brojnim problemima, a jedan od najvećih je taj što moraju da rade ne bi li mogli da plate studije. Želim da nastavim svoje studije medicine u inostranstvu, a to je veoma skupo. " kaže Arijana

I dodaje:
"Pretpostavljam da je život u drugoj zemlji težak, pa zato želim da se finansijski obezbedim i fokusiram samo na učenje" napisala je Arijana."

Takođe je razmišljala i o drugim opcijama, ali da je problem u tome što su njeni roditelji siromašni i ne mogu da joj pomognu u vezi nastavka studija van njene zemlje.

Ariana prodaje nevinost


Na kraju je došla na ideju da proda svoju nevinost, što je ujedno i najbržni način da dođe do potrebnog novca.

Ova devojka navodi i to da njeni roditelji ne znaju na koji način ona pokušava da obezbedi novac za to, ali da neće imati problem da im objasni, ukoliko saznaju.

"Verujte mi, dugo sam razmišljala o ovom potezu. Dugo sam se i nadala da ću naći veliku ljubav, ali nisam uspela. A i zašto da gubim nevinost s nekim ko će mi kasnije slomiti srce" rekla je na kraju mlada Ruskinja Arijana.

loading...


 

 

Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE SAJT!
Čitajte nas i dok ste na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner sajt GM IZRADA SAJTA
 adiswitchbaner