Najzanimljiviji sajt Balkana

pizza

Tim Driskol (30) iz Australije čekao je na dostavu pice punih 18 meseci, da bi na kraju tužio poznatu piceriju. Tim je naručio tri pizze,...

dva štapića s belim lukom i dva gazirana napitka iz "Domino" picerije u aprilu 2015. godine je je u to vreme imao goste u kući.

Na žalost Tima porudžbina iz picerije nikad nije stigla do njegovog stola.

On kaže da je zbog toga bio "posramljen" i "lično uvređen", jer zbog greške picerije nije imao čime da posluži goste u kući. Posle sat vremena čekanja, pozvao je restoran, a menadžer mu se izvinio, rekao da su zauzeti i ponudio refundaciju.

Ni refundacija se nikad nije pojavila. Driskol je ponovo tražio svoj novac nazad posle godinu dana, ali su mu iz "Domino" rekli da još "istražuju" njegov slučaj.

Kada mu je prekipilo, tim je tužio poznatu piceriju!

Iako je Driskol prvobitno tražio obeštećenje od 9.000 dolara "kako bi ih naučio pameti", sudija mu je na kraju dodelio 1.203,27 dolara odštete, što je bilo dovoljno da pokrije troškove suđenja i originalnu porudžbinu.

Iz "Domino" picerije su u prvi mah poručili da je Driskolova tužba "gubljenje dragocenog vremena suda" i obećali da će se žaliti, ali su se posle izvinili zbog tih reči.

loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1