Najzanimljiviji sajt Balkana

superenalotto italijanski loto

Jedan za sada srećni nemenovani Italijan osvojio je na lotou džekpot od neverovatnih 163.538.706 evra.! Listić je plaćen tri evra u jednoj trafici u Kalabriji, na jugu Italije....Radnik na trafici Domeniko Lo Bjanko rekao je da se nada da je pobednički listić kupio neko kome je novac zaista potreban, a i da će misliti i o njima.

Ogromni novčani dobitak na lotou izvučen je u četvrtak uveče, i drugi je po veličini u italijanskom lotou "Superenaloto". Podsećamo do sada je najveći, džekpot u italijanskom lotou , osvojen je oktobra 2010. godine i on je iznosio od 178 miliona evra!
Italijanska agencija AGI tražila je od Mikele Marćelo, šefice britanske investicione firme „Agenda invest“, savet o tome kako najbolje uložiti toliki novac.

"Ako bi se to radilo u Italiji, ja bih savetovala vlasniku da u novcu zadrži polovinu, a da za dugu polovinu kupi zlato", rekla je, pominjući niske prinose obveznica, visoko oporezivanje ulaganja u nekretnine i nestabilnost tržišta umetnosti.

"Pametno potrošiti tolike pare to nije lako. Najbolje bi bilo postaviti dobar sistem za klimatizaciju u nekoj pećini gde bi se čuvao sav taj novac", dodala je na kraju šefica britanske investicione firme.
loading...


 

 

loading...

Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE SAJT!
Čitajte nas i dok ste na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner sajt GM IZRADA SAJTA
 adiswitchbaner