Najzanimljiviji sajt Balkana

slikanje na peru ptica

Krystle Missildine umetnica iz grada Prattvilla iz Alabame u SAD za slikanje koristi veoma neobično "slikarsko platno"! Kirstl slika portrete životinja na krhkom peru ptice!....

Kristl kaže da je oduvek bila zaljubljena u stvaranje umetnosti to jeste, u slikarstvo.Sada joj je slikanje po ptičijem peru postala opsesija i veoma veliki izazov stvaranja takvih "slika" .

Jer na krhkom ptičijem peru mora da oslika u više slojeva boja, nežno i bez greške portret-s liku životinje.Za nju ovakvo slikanje na peru predstavlja težak ali kako ona kaže i uzbudljiv poduhvat.

"S tako malim, delikatnim komadom "platna", moram napraviti da moji potezi kista budu su nežni i precizni. Koristim akrilne boje i sitne kistove, a sve perje koje koristim su, naravno od ptica kojih su donirali vlasnici papagaja ili njihovih ptica , takođe koristim i perje mojih pet ptica - kućnih ljubimaca.", kaže Kristl 

Na kraju zavirite u foto galeriju slika rađenih na nežnom ptičijem peru, koji izgledaju fenomenalno ujedno i zanimljivo:


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1