Najzanimljiviji sajt Balkana

slikanje na peru ptica

Krystle Missildine umetnica iz grada Prattvilla iz Alabame u SAD za slikanje koristi veoma neobično "slikarsko platno"! Kirstl slika portrete životinja na krhkom peru ptice!....

Kristl kaže da je oduvek bila zaljubljena u stvaranje umetnosti to jeste, u slikarstvo.Sada joj je slikanje po ptičijem peru postala opsesija i veoma veliki izazov stvaranja takvih "slika" .

Jer na krhkom ptičijem peru mora da oslika u više slojeva boja, nežno i bez greške portret-s liku životinje.Za nju ovakvo slikanje na peru predstavlja težak ali kako ona kaže i uzbudljiv poduhvat.

"S tako malim, delikatnim komadom "platna", moram napraviti da moji potezi kista budu su nežni i precizni. Koristim akrilne boje i sitne kistove, a sve perje koje koristim su, naravno od ptica kojih su donirali vlasnici papagaja ili njihovih ptica , takođe koristim i perje mojih pet ptica - kućnih ljubimaca.", kaže Kristl 

Na kraju zavirite u foto galeriju slika rađenih na nežnom ptičijem peru, koji izgledaju fenomenalno ujedno i zanimljivo:

loading...


 

 

Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE SAJT!
Čitajte nas i dok ste na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner sajt GM IZRADA SAJTA
 adiswitchbaner