Najzanimljiviji sajt Balkana


Carlos Rafael i njegova brodska posada iz Massachusettsa su pecali kada se u mrežu zaplela ogromna tuna.Ali na žalost njegovoj sreći je blizu bio kraj jer su ulovljenu tunu oduzele federalne vlasti.

Ogromni ulov odnosno tuna je imala je skoro 400 kilograma težine ! Ali su ovu 400 kila tešku tunu službenici Američke agencije za ribolov oduzeli  po povratku u luku.Razlog oduzimanja je bio proceduralne prirode.Mada Rafael ima sve potrebne dozvole,iz Američke agencije za ribolov su izjavili da se tuna sme loviti samo pomoću ribolovačkog štapa.,dok su Rafael i njegova posada je ulovili pomoću mreže.

Tako da je Rafael ostao bez najvećeg trofeja u životu tune teške 400 kilograma a i ostao je bez pozamašne svote dolara u džepu,jedno malo bogatstvo.Jer isto tako jedna teška tuna  od 342 kilograma nedavno je prodata za 396.000 dolara!.Dok je na primer Rafael mogao zaraditi na toj tuni skoro 460.000 dolara!

 "Rekli iz agencije za ribolov da tuna je morala bit uhvaćena štapom.A mi nismo pokušali ništa sakriti od agencije.Sve smo radili po pravilima.Niko mi nije rekao da ne smijemo loviti mrežom",izjavio je pomalo nezadovoljni ribolovac Rafael Carlos za TV stanicu FOX.

loading...


 

 

Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE SAJT!
Čitajte nas i dok ste na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner sajt GM IZRADA SAJTA
 adiswitchbaner