Najzanimljiviji sajt Balkana

Loren Maurer mekdonalds

Loraine Maurer, (94) vremešna ali po svemu sudeići vitalna baka, iz Evansville-a u Indijani u SAD, proslavila je više od 40 godina rada u poznatom amrričkom lancu restorana brze hrrnae "Mekdonaldsu"...Ona već pune 44 godine radi dve smene nedeljno za taj restoran brze hrane i kaže da nikada neće otići u penziju.

Loraine Maurer se " McDonalds" lancu restorana, pridružila davne 1973. godine, pošto joj se suprug prevremeno penzionisao zbog invaliditeta.

"Rekla sam mu da smo premladi da po ceo dan ostajemo u kući, pa sam krenula da tražim posao", ispričala je Maurerova za američke tv medije, na zabavi koju su joj pripredile kolege.

Međutim, nikada nije ni pomislila da će se tako dugo zadržati na tom poslu. Iako je unapređena na poziciju menadžera, Maurerova otkriva da više voli da radi na kasi, gde može da komunicira sa kupcima.

"Loren ima dosta obožavalaca, najblaže rečeno. Zaista", istakao je za "ABC news" Kejti Kenvorti, koji je vlasnik restorana koji je deo "McDonalds" franšize restorana, skoro dve godine.

"Ima mnogo lojalnih kupaca koji dolaze samo da bi nju videli".
Iako svake godine razmišlja o odlasku u penziju, ipak smatra da nikada neće otići.
loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1