Najzanimljiviji sajt Balkana

ozenio sebe

40-godišnji Italijan, Nelo Ruđero, iz mesta Sant'Antonio Abate, oženio je sam sebe, želeći da se usprotivi marginalizaciji koju u društvu doživljavaju singl osobe....Četrdesetogodišnji Nelo rekao je sebi "da" na proslavi koju je takođe sam sebi organizovao. Na ovoj neobičnoj svadbi nije bilo mlade " Nelo je poručio i da misli da nikada neće voleti nikoga drugog više nego sebe.

"Šta više, voleti samog sebe je najlepša stvar koja može da se dogodi ljudskom biću: samo tako se može postići unutrašnji mir“, kazao je mladoženja.

Venčanje je prenosio tv šou "Šef proslava“, ali ovaj Italijan objasnio je da bi se oženio sobom i bez kamera. „Pre svega zbog mojih roditelja, koji su stari. Jedini sam bio neženja od petoro braće i sestara, hteo sam da ih uverim da se osećam dobro ovako“, kazao je.
Rekao je i da su njegovi roditelji "svadbu" odlično prihvatili, prenela je Republika.

Mladoženja je stigao na venčanje na belom konju, a gosti koji su ga čekali, mislili su da će zapravo proslaviti njegov 40. rođendan – umesto toga našli su se na ovom neobičnom venčanju.

Kumovi su bili bratanci, a nije izostao ni bračni prsten. „Živimo u društvu koje marginalizuje one koji su singl i u 40-tim godinama života.

Hteo sam da pošaljem poruku, koja je očigledno dobro prihvaćena: mnogi su me kasnije zvali da kažu da i oni žele da se venčaju sami sa sobom, kao i ja. Čak i oni koji su već u braku", izjavio je Nelo.
loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE SAJT!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1