Najzanimljiviji sajt Balkana


Pat Vaillancourt (30) Kanađanin iz Kvibeka se još 2010. se odlučio postaviti bizaran a i zanimljiv svetski rekord.Njegov rekord koji želi da postavi  je taj da postane čovek sa najviše web linkova(URL) na telu...

Za sada Pat Vaillancourt je rekorder po broju istetoviranih internet adresa na svom telu.Pojedinici kao i firme mogu platiti 35 dolara a Pat će za uzvrat istetovirati URL njihovog web sajta i, upisati ga na listu na svom web sajtu Back2thelight.com.

Želja mu je da se upiše u Ginisovu knjigu rekorda kao,da pomogne ovim svojim bizarnim delom druge,kao i da ima istetovirano nevrovatnih 100.000 linkova na telu

 Pat je uspeo za godinu dana  na svom telu istetovirati 15.000 linkova! Dok po njegovoj priči na to čeka još oko 16.000 firmi tj.već su  "rezervisale mesto" na njegovom telu.Osim linkova firmi i pojedinaca Pat će istetovirati i linkove Facebooka i Twitter profila.


Od sume koju bude zaradio tetoviranjem pola novca otićiće za pomoć ljudima na Haitiju i u Somaliji.Dok je sa ostalom polovinom  zarađenog Pat plaća tetoviranje i promociju svog projekta.


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1