Najzanimljiviji sajt Balkana


Engleskoj jedna žena je progutala flomaster davno još skoro pre 25 godina.međutim ni muž ni doktor nisu joj poverovali u tu njenu priču.Prema njenoj priči,stajala je u blizini stepeništa gurajući flomaster

u grlo sa namerom da ubode svoje krajnike, kad je pala i celu olovku istog trenutka progutala.

Nije objasnila zašto je pokušavala da ubade krajnike flomasterom,ali je ispričala da je lekar koji je, u to vreme, pregledao na rendgenskom sniku nije video nikakav objekat u njenom stomaku.Ipak posle 25 godina,žena se odlučila posetiti ponovo doktora koji joj je oktrio da u stomaku ima ceo neoštećen flomaster još od tog pada!

Što je još čudno posle svega flomaster je još radio! Kada su ga doktori posle operacije izvadili, koristeći kombinovani metod endoskopije.Lekar je došao do saznanja tokom pregleda da je flomaster savršeno očuvan u stomaku neimenovane žene.

"Izgleda da plastičnim olovkama ne smeta da ni da dve i po decenije provedu potpljene u želudačnoj kiselini!- izjavio je doktor povodom bizarnog medicinskog slučaja.

Ipak da vas ne čudi kako to doktor nije mogao da pronađe flomaster pa zbog toga kako su objasnili doktori u svom časopisu"Slučajevi", rendgen (x - zraci) ne mogu da otkriju progutani plastični predmet što može loše da se završi po pacijenta.
izvor:blic.rs


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1