Najzanimljiviji sajt Balkana

mustard ice cream
Pokušajte zamisliti okus sladoleda sa senfom? Ne možete eee.. onda trkom u Englesku da probate jer....U Engleskoj uskoro će se na policama radnji naći sladoled verovali ili ne sa okusom senfa?!

Očigledno je da su okusi kao što su vanilija ili čokolad dosadili englezima.Tako da su napravili novu vrstu okusa sladoleda sa senfom.Da li godi ustima još uvek ne znamo. Ali ovaj najnoviji okus od senfa realno ne mogu ni da zamislim,a vi.?

U Engleskoj će veoma brzo saznati i to već od idućeg meseca da li sladoled od senfa je cool ili je bljak.

Usput da se zna ovaj sladoled smislio Heston Blumental koji inače kuva za mnoge poznate osobe.Uprkos oporom okusu senfa,sladoled će imati u sebi  i šećer.

Vlasnici supermarketa kažu da će novi proizvod razveseliti sve veći broj kupaca koji uživaju u neobičnoj hrani i pomalo čudnim okusima kao ovaj sladoled što će biti

Sladoled od senfa prvi je komercijalni sladoled neobičnog okusa.Već pre su osmišljeni sladoledi sa,na primjer,okusom slanine ili pršute,ali nikda nisu našli put za širu tržišnu upotrebu.Sladoled od senfa prvi je sladoled koji dolazi za šire tržište prodaje u Engleskoj.

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1