Najzanimljiviji sajt Balkana


Veronica Buttigieg (53) iz Engleske je majka dvoje djece,je zaista humana osoba.Veronica Buttigieg iz Engleske odlučila je donirati bubreg Manoly Viravong (45),iako ju je skoro jedva i poznavala.

Manoly na svoj bubreg čeka punih pet godina,a prve probleme sa bubrezima je imala sa 18 godina.

Jednostavno Veronica se nijednog momenta nije predomislila u vezi doniranja svog bubrega kada je čula priču kako se Viravong godinama pati i kada je čula da je njen brat odbio da joj pomogne u doniranju bubrega.

 "Osetila sam da je Manoly izgubila svaku nadu.Jednostavno sam je pitala da li bi htela moj bubreg.Čudno je što to nisam ponudila samo onako reda radi,nego sam bukvalno osetila potrebu i znala sam da moram to uraditi"izjavila Buttigieg

 Veronica je potom uradila nekoliko testova kojim je potvrđeno da može biti donator za Viravong,tako da je bila veoma oduševljena time."Ja znam da je bitno pomoći nekom u nevolji,jer će jednog dana neko i meni pomoći.!

"Bila sam srećna kada sam saznala rezultate i da mogu pomoći Manoly.Njoj će se sada  vratiti život i sve što ima.Ona je nečija mama,kćerka i žena" dodala je Veronica.


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1