Najzanimljiviji sajt Balkana

prsten mrkva
Kako prenosi list "Dagens niheter" Lena Palson iz Švedske nedaleko od More u centralnom delu Švedske, pronašla je svoj venčani prsten na neobičnom mestu!Lena je izgubila nadu da će ikada pronaći njen prsten ali dogodilo se čudo..

Nakon 16 godina nakon što je izgubila svoj prsten ona ga je pronašla na mrkvi!Ovaj prsten je sama dizajnirala pa joj je u toliko i drag.

Prsten je nestao još 1995. godine iz kuhinje dok je Lena spremala jelo sa kćerkama.Svoj prsten skinula je s ruke da bi mogla da oguli povrće i veruje da jeprsten kasnije završio u ostacima ostavljenim za pripremu stočne hrane.


Lenina porodica je svuda tražila prsten čak i tokom renoviranja kuće ona je tražila od radinka da se podignu i pločice kako bi videla da prsten nije tu negde.Ali 16 godina kasnije Palsonova je vadila mrkve u bašti i na jednoj je primetila prsten.

"Mrkva je iznikla kroz sredinu mog prstena.Zaista nemoguće",izjavio je njen suprug Ola.Iako joj prsten više ne pristaje,Lena je odučila da ga pošalje na proširenje kako bi ga mogla ponovo nositi.

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1