Najzanimljiviji sajt Balkana

srce slomljeno

Britanac Džef Lič koji ima 29 godina je seksualni zavisnik i on sada traži način da reši taj svoj problem.Džef je bio u "ljubavnim vezama" sa oko 300 devojaka.!!Ali na njegovu žalost ni jednu vezu nije uspeo da održi na duži vremenski period jer su ga zbog njegovo neverstva sve devojke ostavljale...

Jeff Leach shvatio da njegovi prijatelji imaju porodice ili imaju stabilne ljubavne veze a da on samo ide od jedne do druge veze tj devojke i da je postao seksualni zavisnik.Tako je Džef odlučio da preduzme povodom svoje sekusalne zavisnosti.

Džef je pitao sve svoje bivše devojke,i seksualne partnerke a njih je bilo oko 300 i sa kojima je spavao samo jednu noć u čemu je njegov problem i zašto on vise ne može ili možda ne zna da voli?

"Na žalost moju,svaku devojku vidim kao potencijalnu seksualnu partnerku mene to čini me bednim,smara me i ostavlja osećaj ispraznosti i usamljenosti.Moja bivša devojka Nikol smatra da sam egocentričan.Dok druga mi je devojka Kler,s kojom sam bio najduže u vezi mi je rekla da nemam osećanja i bojala se, da ću je prevariti pa je zbog toga prekinula sa mnom.Plaši me pomisao na to koliko sam devojaka povredio, i dobrih prilika propustio" izjavio je Džef.


 Džef je isto tako morao za ovu svoju zavisnost potražiti i pomoć profesionalnog seksualnog terapeuta.
"Seksualna zavisnost je poput bilo kog ponašanja van kontrole.Ako činite to,više ne znate zašto pa se često kajete posle seksa ali svejedno nastavljate dalje, znači da ste seksualni zavisnik.Morate naučiti voleti sebe i uživati u svom društvu" Ovo mi je kazala Pola Hol koja je po profesiji terapeut prepričao je Džef novnarima njeno mišljenje.

Jeff je veoma brzo doneo neki svoj lični zaključak: "Shvatio sam da dok god nisam zadovoljan sobom i ne volim sebe, neću ostvariti intimni ljubavni odnos s nekim drugim.Zbog ovo svega što mi se desilo moram se posvetiti analiziranju svojih osećaja uz pomoć psihoterapeuta i proći dug proces pre nego se odlučim upustiti u nove ljubavne odnose"

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1