Najzanimljiviji sajt Balkana


Sophia Stockton,studtent iz Nazarene Univerziteta u Olathe,SAD,prilično se iznenadila kada je otvorila knjigu "Razumevanje Terorizam: Izazovi i perspektive i pitanja”, koju je kupila na poznatom sajtu Amazon.com...

Sofija je pronašla kesu kokaina između strane ove knjige.!Pomislivši da nije možda antraks, Stockton je knjigu predala u lokalnu policijsku stanicu,gde su policajci pokušali da reše misteruju kakv je to beli prah?

Rekla sam im da sam pronašla među stranicam knjige neobični beli prah tj u knjizi o terorizmu i tako sam ga stavila pred njih na sto i oni su samo rekli "Oh,u redu".Uzeli su je i ondeli je na testiranje posle 10 ak minuta  policajac se vratio i rekao "Da li vam se desilo da ikada naručite kokain zajedno sa svojim udžbenikom?" "I ja sam mu odogovorila,ne! "


Stockton, kaže da će ipak jednom da dopru do Amazona vest o ovom incidentu,ali ona ne veruje da su oni krivi i da će verovatno nastaviti da od njih u budućnosti kupuje knjige i udžbenike.Na kraju Sofija je rekla "Pretpostavljam da je (kokain) upravo ostavio tamo, u magacinima Amazona prethodni vlasnik knjige".

Prema izveštaju policije,policija nije prijavila ovaj incident firmi Amazon.Vrednosti pronađene droge među stranicama knjige je oko 400 dolara,a policija intenzivno istražuje ovaj slučaj.

loading...


 

 

Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE SAJT!
Čitajte nas i dok ste na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner sajt GM IZRADA SAJTA
 adiswitchbaner