Najzanimljiviji sajt Balkana


Sophia Stockton,studtent iz Nazarene Univerziteta u Olathe,SAD,prilično se iznenadila kada je otvorila knjigu "Razumevanje Terorizam: Izazovi i perspektive i pitanja”, koju je kupila na poznatom sajtu Amazon.com...

Sofija je pronašla kesu kokaina između strane ove knjige.!Pomislivši da nije možda antraks, Stockton je knjigu predala u lokalnu policijsku stanicu,gde su policajci pokušali da reše misteruju kakv je to beli prah?

Rekla sam im da sam pronašla među stranicam knjige neobični beli prah tj u knjizi o terorizmu i tako sam ga stavila pred njih na sto i oni su samo rekli "Oh,u redu".Uzeli su je i ondeli je na testiranje posle 10 ak minuta  policajac se vratio i rekao "Da li vam se desilo da ikada naručite kokain zajedno sa svojim udžbenikom?" "I ja sam mu odogovorila,ne! "

Stockton, kaže da će ipak jednom da dopru do Amazona vest o ovom incidentu,ali ona ne veruje da su oni krivi i da će verovatno nastaviti da od njih u budućnosti kupuje knjige i udžbenike.Na kraju Sofija je rekla "Pretpostavljam da je (kokain) upravo ostavio tamo, u magacinima Amazona prethodni vlasnik knjige".

Prema izveštaju policije,policija nije prijavila ovaj incident firmi Amazon.Vrednosti pronađene droge među stranicama knjige je oko 400 dolara,a policija intenzivno istražuje ovaj slučaj.loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1