Najzanimljiviji sajt Balkana


Sam Firth (37) iz Škotske ima jedan posao,pomalo čudan ali dobro plaćen.Ova škotlanđanka je dobro plaćena za svoj neobični posao ,svaki dan dobija 193 evra po satu,a njeno je samo to da stoji pored jezera.!

Sam mora svaki dan da zauzme istu pozu i tako ostane deset minuta.Sve ovo radi za potrebe dokumentarca.Kada se završi snimanje Firth će biti bogatija za 12.000 evra koje izdvajaju Britanski filmski institut i organizacija Kreativna škotska.

Snimanje ovog neobičnog dokumentarca će biti završeno 21. juna,već tada će se nakupiti oko 61 sat materijala kako Firth stoji pored jezera.A sam dokumentarac će biti dug oko 20 minuta i biće prikazan na svim većim fetivalima

Firth kaže da je za nju snimanje vrlo emotivno i da je pravo životno putovanje.
"U filmu ćete imati prilike vidjeti promjene svjetlosti oko mene,dok ja ostajem ista svo vreme koroz dokumentarac.Otkako smo počeli snimanje bilo je veoma teško.Morala sam stajati i na vetru i na kiši.Bilo je teško ponekad da se ne pomerim sa mesta tih 10-ak minuta za filmski kadar.Biće  ovo zanimljiv i možda za neke emotivan dokumentarac kada izađe u javnost",dodala je Firth.


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1