Najzanimljiviji sajt Balkana


Kao što znamo kokošija jaja znaju da iznenade po broju žumanaca.Al  ovo jaje je iznenadilo svoje vlasnike večičinom,kokoš iz Velike Britanije je snela  jaje koje je čak četiri puta veće od normalnog....

Kokoš koja živi na imanju porodice Whitaker iz Portsmoutha je snela jaje dugo od 12,5 cm,dok joj je obim bio 20,3 cm.Ovo ogromno jaje je teško bilo 187 grama.

Koka Poples je snela ovo jaje a  pronašla ga je osmogodišnja devojčica Harriet Whitaker kada je skupljala jaja kokošinjcu.


 "Nikad nisam videla ovoliko veliko kokošije jaje", rekla je osmogodišnja devojčica.Harret je ovo kokošije džinovsko jaje odnela u školu i pokazala ga drugovima iz razreda koji su se bili iznenadili  veličinom.

 "Kokoš Popples se sigurno napatila dok je snela toliko jaje ovo je preveliko. Kokoške hranim ostacima večere. Možda je brokoli ili neko drugo povrće uticalo na to da snese ovo četri puta veće jaje od normalnog na nju .Ovo je najveće kokošije jaje koje sam videla. Ne znam šta ćemo uraditi s njim",rekla je mama malene Herret ,Teresa Whitaker.

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1