Najzanimljiviji sajt Balkana


Tom Haffey iz Denvera u SAD je napravio neobičan poduhvat.On je napravio najveću piramidu od američkih centi.Ideja da uđe u Ginisovu knjigu rekorda uz pomoć piramide od (centi) novćića mu se "rodila" u avgustu.

Za ovu izgradnju najveće piramide mu je bilo potrebno mnogo centi,tako je Tom skupljao novćiće od novembra do januara .Za izgradnju najveće piramide od novćića na svetu,tom je utrošio  626,780 centi.!

Piramidu koju je napravio bila je teška gotovo 4.000 kilograma.Svaki mali stubić se sastojao od 11 komada  centi .Sa ovim zanimljiv poduhvatom Tom je ušao i postavio Ginisov reekord za najveću priamidu od novćića

Isto tako u Ginisovoj knjizi svetskih rekorda je zabaležen svetski rekord za najveću piramidu od čepova ukupno 308,945 čepova koju su napravili 12 učenika iz Krasnistav Kulturnog centra u Krasnistavu u Poljskoj.

"Ljudi su me uvek pitali da li ja mogu nešto sam da uradim  i ja sam t želeo sam  da svima dokažem da mogu,to sam im na kraju dokazao ulaskom u Ginisovu knjigu rekorda za njaveću piramidu od novćića.Kako je tekla gradnja piramide od novćića pogledajte u nastavku


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1