Najzanimljiviji sajt Balkana

Andreas Panayiotou
Andreas Panayiotou (45) je jedan od najbogatijih ljudi u Velikoj Britanij njegovo bogatstvo se procenjuje na oko 450 miliona evra.Ali  na žalost Andreas ne zna čitati,zbog disleksije od koje pati nije u stanju popuniti ni najjednostavniji obrazac.

On kaže "Kao dete sam davao sve od sebe da naučim čitati.Reči su se samo vrtele u mom mozgu",priznao je u razgovoru za tabloidne novine "The Sun".

 S 14 godina odlučio je da napusti školu,ali ga to nije nimalo omelo da danas poseduje pravu imperiju Andreas danas u svom vlasništvu ima  tri aviona,jahtu i kompaniju.
Da kažemo on je i bivši bokser,koji je rodjen na Kipru.Ponekad Andreas ima velikih problema s napadima nervoze kada je potrebno  pročitati  saobraćajni znak dok vozi.

Njegovo poslovno carstvo počelo se graditi dok je još bio mladić.Prvo je radio kod oca,pa nastavio s kupovinom zemljišta i gradnjom pa prodajom stanova.Danas živi na veleljepnom imanju u blizini Londona, a uvjeren je da ništa od toga ne bi stekao da se nije morao boriti s disleksijom.

On dodaje da je jako dobro  izvežbao mozak za fotografsko pamćenje,pa ima sjajnu memoriju,zbog čega je kreativniji u rešavanju problema u životu kao i u poslu.
Izvor:The Sun


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1