Najzanimljiviji sajt Balkana

Diamond Jubilee Scotch Whisky
Iz "Dagio" grupe tj ove svetske kopmanije za proizvodnju i destilaciju pića,su najavili da će prodati 60-ak flaša škotskog viskija iz ograničene serije po ceni od neverovatnih 100.000 funti.Povod ovoj ograničenoj seriji

je u  obeležavanju 60 godina vladavine kraljice Elizabete Druge ove 2012 godine.“Diamond Jubilee Blended Scotch Whisky by John Walker & Sons” je vrsta. viskija destilovana 1952 godine delimično sazrela u buretu od hrastovine iz Sandringema,kako su objavili iz Dagio grupacije.

Ovaj viski će se prodavati u kristalnim flašama,ukrašenim srebrnim prstenom sa dijamantom od pola karata i pečatom sa jedinstvenim brojem.

Uz kupovinu ovog viskija dobijaju dve kristalne ručno izrađene čaše,kao i kožna brošura sa vlastitim imenom ili logom,a sve to u drvenoj kutiji. Dok sav zaradjeni novica od prodaje viskija ići će u humanitarne svrhe.

Naravno prva boca viskija biće poklonjena kraljici Elizabeti,dok ostale će biti ponudjene na zatvorenoj prodaji,u kojoj će moći da učestvuju samo kupci sa pozivnicama.Inače standardna flaša viskija John Walker ona s crvenom etiketom košta oko 19,95 funti.
izvor:blic.rs

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1