Najzanimljiviji sajt Balkana


Lopovi su nedavno u zapdanoj Češkoj uradili neobičnu stvar,oni su rastavili i ukrali stari železnički most kkoji teži oko 10 tona!Što je još zanimljivije to su u sred bela dana !...

Kako navode novinski mediji  metalni železnički most je izgrađen 1901. godine .Ukradeni most se nalazio nedaleko  od grada Slavkova u oblasrti Karlovi Vari.Kako policija sumlja radi se o  organizovanoj  grupi lopova koja je  pomoću krana i kamiona demontirala ceo most od 10 tona.

Portparol "Železnica Češke" Pavel Hala rekao je da su lopovi,usput pokrali i oko 200 metara pruge.Ipak Češka policija je zaustavila lopove prilikom ove neobične akcije razmontiranja mosta tokom tj. krađe.

Ali lopovi su nadmudrili policiju pokazavši im falsifikovana dokumenta u kojima je naveden lažni i falsifikovani dogovor sa željezničkiim vlastima o rasklapanju mosta.

Portparol policije iz oblasti Karlovi Vari u saopštetnju za javnost kaže da je procenjena šteta krađom ovog mosta i dela pruge oko 6.000 dolara,Portparol "Železnica Češke" Pavel Hala ističe da je šteta više milionska.


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1