Najzanimljiviji sajt Balkana


Kanađanin Peter Mark je istraživajuću izolovanu plažu u oblasti Britanske Kolumbije(Kanada) u blizini Graham ostrva pronašao neobičan tovar...

U jednom zarđalom kontejneru pronašao je ni manje ni više nego ceo motor "Harley-Davidson" !Ovaj motocikl  je"doplivao" do obale Kanade ili da kažemo "preplivao" 6.400 kilometara uz pomoć cunamija koji je zahvatio obale oblasti Miyagi Prefekture u Japanu pre 14 meseci.

Zarđali motor pronađen je u kontejneru,gde ga je pre strahovitog cunamija ostavio vlasnik Ikuo Yokoyama, a sam vlasnik je pronađen uz pomoć  registarskih tablica koje su ostale neoštećene na motociklu.


 "Definitivno ovo na slici je moj motocikl i to ovo je pravo čudo", rekao je Yokoyama nakon što je video fotografije svog sad zahrđalog motocikla.

Inače Yokoyama je izgubio tri člana porodice u zemljotresu kao i u kasnijem cunamiju koji su pogodili Japan.Motocikl je samo  jedan od 1.5 milona tona otpada koji je cunami povukao za sobom u okean,sada počinju da dospevaju do obala Severne Amerike.

loading...


 

 

Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE SAJT!
Čitajte nas i dok ste na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner sajt GM IZRADA SAJTA
 adiswitchbaner