Najzanimljiviji sajt Balkana

Große Kinigat
Vlasti u Austriji se nadaju se da će uspeti prodati dva planinska vrha u tirolskim Alpama za sumu od 121.000  evra. Austrijski savezni fond za nekretnine (skraćeno BIG) na svojoj internet stranici objavio ovu neobičnu i zanimljivu ponudu.BIG nudi na  prodaju  2.690 metara visok vrh Grosser Kinigat kao i drugi  planinski vrh visine  2.600 metara, vrh Rosskopf kojise graniči sa Italijom....


- Grčka prodaje svoje ostrva,Austrija planinske vrhove - rekao je Josef Ausserlechner,gradonačelnik mesta Kartitsch,inače njegova opština je zainteresovana za ovu kupovinu.Ipak oni su spremni za vrhove samo nekoliko hiljada evra jer je reč, kako kaže, o pustari od 1,2 kvadratna kilometra.Nije mu jasno zašto ih Fond, koji je vrhove od Republike Austrije preuzeo 2001 za 300.000 evra ,zašto ih na kraju krajeva i prodaju.

Iz Fonda navode da sa ovih vrhova planina koje su na prodaju ''puca'' najlepši pogled u tom delu planinskog lanca.Prema pisanju austrijskih medija,od kada je oblajvljena ova neobična ponuda javilo se 20 potencijalnih kupaca.
izvor:monstersandcritics.com


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1