Najzanimljiviji sajt Balkana

najnizi covek Junrei Balaving
Junrei Balaving ovih dana napunio18 godina i tim rodjendanom je i zvanično ušao u Ginisovu knjigu rekorda kao najniži čovek na svetu.Vest da je postao najniži čovek na svetu proslavio je popivši pivo prvi put u svome životu i to iz krigle koja je skoro veća od njega.

Filipinac Junrei je visok svega 55,9 centimetara tako da je preuzeo je titulu odKagendre Tapa Maga koji je visok 67 centimetara koji je do sada je branio  titulu najnižeg čoveka na svetu.

"Jako sam uzbudjen.Mali sam,ali sam sada pravi muškarac.Inače prvi put probam pivo.Svidja mi se pivo, ali ne smem ga mnogo popiti.Sada još lepa supruga i i biće sve dobro,i nema veze što će ona biti viša od mene", izjavio je Balaving, svetskim medijima

najnizi covek Junrei Balaving 1

Balawingova porodica je veoma ponosna na njega i jako mnogo znači što je ime njhovog sina upisano u Ginisovu knjigu rekorda."Srećni smo mnogo.Mi smo siromašna porodica i nikada nismo ovako nešto doživeli.Ne mogu da verujem da ćeJunrei sada biti poznat širom planete i da će dolaziti ljudi da ga samo vide koliko je on mali", izjavila je ponosna majka najnižeg čoveka na svetu.


 Inače Balavinga roditelji još gledaju kao bebu,njihovog mezimca kojeg nose na ramenima i u naručju.

Na žalost njegovih roditelja i Balavinga on je prestao rasti nakon što je napunio jednu godinu života.
I tako... njegovi roditelji nisu imali novca da plate lečenje.Danas Junrei može hodati samo uz tudju pomoć,a i trpi strašne bolove,ipak na kraju srećan je što je postao najniži čovek na svetu.

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1