Najzanimljiviji sajt Balkana


Tokom promotivne akcije prodaje piva komapnije Delez koja je trajala od četvrtka do nedelje,potkrala se informatička greška na sajtu.Ova kompanija je nudila online kupcima sniženje od 2,49 evra za svaku....

bocu piva marke "Grimbergen".Ništa tu ne bi bilo čudno da ta cena (2.94) je ustvari cena jedne flaše tog piva!

Kako je izjavio medijima potparol iz kompanije Delez čim su videli ovu grešku oni su stopirali akciju sniženja piva na sajtu.Naravno Delez će morati isporučiti pivo Grimbergen svim onim koji su ga online naručili preko sajta ove kompanije, po "promotivnoj" ceni,ili da kažemo dobiće ga besplatno.!


Koliko je na ovaj način se usrećilo pivopija srećnika nije poznato ali Delez je izračunao da je putem njihove onlajn prodavnice naručeno ukupno 3.000 flaša piva.Najviše "poklon" piva je naručilo jedno studentsko udruženje koji će na svoju adresu dobiti 1.000 boca.

Iz komapnije Delez nije želeli da u javnost kažu  koliko će ih ova informatička greška na sajtu da košta.Ali ako se sračuna cena jedne pive uz količinu od 3.000 "besplatnih" piva dobija se cifra od  7.470 evra koliko su otprilike na gubitku.

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1