Najzanimljiviji sajt Balkana

Abulfazl Abbas Shakoory afganistanski brus li
Afgasnitanac Abulfazl Abbas Shakoory (20) ne samo neobično i neodoljivo liči na legendarnog majstora borilačkih vještina Bruce Lee-ja! Već ovaj "Afganistankski Brus Li" može izvesti svoje neverovatne poteze gotovo do savršenih i orginalnih poteza nekadašnje legende karatea!...

Shakoory je postao  poznata internet zvezda, nakon stavljanja svojih videa na You tube i na druge društvene mereže to jeste postavljanje svojih karate vratolomija online.

Abulfazl Abbas je inače stanovnik Kabula, a sebe naziva umetničkim imenom "Bruce Hazara". Odvek on je od malih nogu smatrao Bruce Lee-ja svojim junakom, i još kao dečak je sanjao te poteze koje je izvodio stvarni legendarni Brus Li

"San mi je da budem šampion kakav je bio Brus Li, a moja najveća ambicija je da budem holivudska zvezda" rekao je mladi Abaz u intervjuu za CNN.

Brus li iz Afganistana

Tako je Abulfazl da bi ostvario svoj cilj, dugo vremena trenirao Wushu, full-kontakt sport koji potiče od kineskih borilačkih veština. Želeo je jako da bude kopija lefendarnog  Brus  Lija jer mu je sudbina podarila  lice koje neverovatno ličivelikom kineskog glumca, i karatistu Čak je i nnjegova sada frizura ista kao što je imao Brus Li nekada imao.

U videu koji  je postavlljen on-line, pod imenom Bruce Lee Afganistana može vidjeti da Shakoory nosi istu odjeću kao i legendarni glumac, ima istu fizionomiju, koristi iste karate  i reprodukuje isti onaj kultni zvuk Brus Lija. 
Abulfazl Abbas Shakoory neodoljivo pdoseća na Brus lija

On sam kaže da mu je trebalo dosta godina treninga,gledanja svih filmova njegovog heroja čitanja knjiga o njemu, ali kako on kaže na kraju se isplatilo kako se može i videti iz priloženih fotografija i videa -postao je prava replika Brus Lija

Neki ljudi koji su ga videli i susreli sa sa njim su rekli da originalno i pomalo jezivo podseća stvarnog pokojnog Bruce Leeja .Dok oni koji veruju u reinkarnaciju tvrde da je Shakorry ustvari reninkarancija legendarnog karatiste crnog pojasa -Brus Lija. A mi ćemo samo na kraju reći "svaka slučajnost sa Brus Lij-om je namerna"

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1