Najzanimljiviji sajt Balkana

piće
Ljubitelji alkohola u SAD će moći da pospu svoje omiljeno piće, umesto da ga sipaju.Alkohol u prahu je novi proizvod ili  kako je dobio ime "palkohol", se stavlja u piće ili posipa preko hrane dobro je odobrenje američke vlade i biće dostupan na tržištu ove jeseni...


 Agencija za porez i trgovinu alkoholom i duvanom odobrila je sedam verzija “palkohola”, uključujući ukuse koktela “margarita” i “kosmopoliten”.

Na sajtu proizvođača “palkohola” proizvod se opisuje kao rešenje na stalno rastuće cene alkohola.
 “Ima li šta gore od odlaska na concert, sportski događaj itd, a da morate da platite 10, 15 ili 20 dolara za koktel, sa porezom i bakšišomUzmite “palkohol” i uživajte u mešavini pića za deo tog troška”, navodi se u promotivnom materijalu kompanije.

 “Pospite ‘palkohol’ na skoro bilo koje jelo i začinite ga dodatno. Neke od naših preporuka su “kamikaze” u gvakamola sosu, rum u sendviču, “kozmo” u salati, a “votka” u jajima za doručak. Eksperimentišite”, navodi kompanija, ističući da se “palkohol” dodaje nakon što je jelo skuvano, jer će alkohol ispariti ako ga ukuvate.

 “Nadamo se da će naš proizvod biti korišćen odgovorno. Ne koristite ‘palkohol’ tokom vožnje”, dodaje se u saopštenju koje prenosi “Telegraf”.

 Advokat za patente Danijel Kristoferson izjavio je za “Telegraf” da smatra da kompanija neće dobiti ekskluzivno pravo na proizvodnju alkohola u prahu. On je istakao da alkohol u prahu nije nova stvar, te da se slični proizvodi već prodaju u Japanu i Nemačkoj, čak i u SAD gde je zaveden pod više patenata.
izvor:blic.rs

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1