Najzanimljiviji sajt Balkana

Najveća kesica čaja teži 250 kg!
Kompanija za proizvodnju čaja, Ahmed Mohamed Saleh Baeshen & Co. je uspela da obori prijašnji svetski i Ginisov rekord i da napravi najveću kesicu čaja na svetu! Ceremonija obaranje rekorda je održana u Red Sea Mallu u Džedi...

A održana je uporedo s predstavljanjem noviteta ove kompanije, vrećica čaja koje sadrže cjelovite listove čaja što je novitet na svetskom tržištu

Arapska kompanija Ahmed Mohamed Saleh Baeshen & Co. je uspela da obori prijašnji svetski kao i Ginosov rekord tako što je pre 6 meseci ( Septembra 2014) napravila kesicu čaja tešku preko 250 kilograma.

 Najveća kesica čaja na svetu ima visinu od četiri metra i širinu tri metra. Iz ove vrećice se može napraviti neverovatnih 100.000 hiljada šolja čaja!
njaveća kesica čaja na svetu

Ahmed Mohamed Saleh Baeshen & Co su inače vlasnici čuvenog brenda čaja "Rabea", posvećenog ekskluzivnim varijantama crnog i zelenog čaja.

"Veoma smo srećni i ponosni, kao i svi naši zaposleni, što smo imali priliku da predstavimo javnosti naše vrećice s cjelim listovima čaja, te ulaskom u historiju s obaranjem svjetskog rekorda.

 To će se sve pozitivno odraziti na komercijalni i industrijski sektor u Saudijskoj Arabiji", izjavio je Halid Baeshen, predsednik upravnog odbora firme AMS Baeshen & Co.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1