Najzanimljiviji sajt Balkana

bela kuca

Ovu pomalo čudnu i zanimljivu peticiju pokrenuo je Stiven Baset, lobista u Vašingtonu gde lobira punih 15 godina da se objavi istina o kontaktu izmedju ljudske i vanzemaljske vrste.

Do sada je ovu peticiju Stivena poptisalo skoro 7.500 Amerikanaca.U peticiji se zahteva od predsednika SAD Baraka Obame da objavi sve vladine dokumente o vanzemaljskom životu.Ovom peticijom neki koji vjeruju u teoriju zavere o vanzemljacima i NLO-ima da će se napokon pokrenuti ta misteriozna tema.

Iako je u početku bilo rečeno da će bela kuća za 5.000 poptisa preticije objaviti informacije oni su se odlučili na kraju da povećaju taj broj.Do 22 oktobra Stiven mora da sakupi 17.000 potpisa za ovu peticiju.

A Bela kuća obećala je da će sigurno odgovoriti
i dati na uvid dokumente o NLO i vanzemaljcima.


Na njegovom web sajtu je dao uputstva administratorima i članovima društvenih mreža da nastave uporno da prosljeduju link Amerikancima  s peticijom dalje kako bi prikupili što više potpisa do naznačenog datuma .

Činjenica je da polovina gradjana SAD-a veruje u NLO-e i postojanje neke druge civilizacije u svemiru odnosno vanzemaljaca.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1