Najzanimljiviji sajt Balkana

britanac obuca 52 broj
Carl Griffith (19) iz grada Trimsarama u Velikoj Britaniji mora naručivati specijalnu veliku obuću  jer se takve ne proizvode u Britaniji.Carl ima najveća stopala u Velikoj Britaniji pa se zna nekada desiti u gužvi i da mu ljudi stanu na njegova ogromna stopala...

Kada Carl imao 12 godina njegova stopala su imala veličinu broja 48, a sa 14 godina već je morao da traži obuću u specijalnim radnjama obuće jer njegova stopala su tada dostizala veličinu broja 52.

 "Dok sam bio u osnovnoj moja stopala su bila velika i nosio sam najveći mogući broj obuće i imao sam najveća stopala od svih mojih vršnjaka.

Pošto sada igram ragbi moram da naručujem iz SAD specijalno za mene pravljene patike za ragbi da bih imao u čemu da treniram, jer ih ovde ne mogu pronaći",izjavio je Griffith.
britanac obuca 52 broj
Takva njegova specijalno pravljena obuća košta najmanje 70 evra i plus još 70 evra za veliku kutiju u kojoj se nalaze patike koje se šalju.

Najviše mu smeta kada krene u izlazak pa ga ne puste u klubove gde mora da nosi cipele,tada nastaje problem jer ne može objasniti obezbedjenju na ulazu da ne postoje cipele njegove velične i da on mora nositi patike.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1