Najzanimljiviji sajt Balkana

policja lovila vestačku zmiju Ovo je baš za verovali ili ne ili za neku smešnu stranu zanimljivosti! Londosnska policijja je, sa bezbedne udaljenosti, posmatrala  gotovo pun sat "opakog otrovnog reptila“ kako "mirno leži" ispred jedne stambene zgrade u severnom delu Londona..

Ipak čuvanje i "lovljenje" zmije u kojoj je policija bezmalo sat vremena vrebala zmiju završila se neprijatno smešno i za njih neslavno jer se ispostavilo da je reč o potpuno bezopasnom ukrasu za baštu, piše britanski Telegraf.Ova smešna zanimljivost kreće tako što....

Je na lokaciju u Satonu, na severu grada Londona, policija je stigla po pozivu prolaznika koji je prijavio zmiju udruženju za zaštitu životinja RSPCA.

Udruženje je prijavu prosledilo policiji koja je ubrzo stigla sa jednim patrolnim kolima na datu  prijavljenu adresu.

U 15 do sedam ujutru, policajci su osmotrili "nepomičnu zmiju"“ i odlučili da ostanu na bezbednoj udaljenosti. Skoro sat kasnije jedan od stanara zgrade je prišao policajcima i rekao im da je u pitanju baštenski ukras - veštačka zmija !

"Policajci su od nepomičnog reptila bili udaljeni dva-tri metra, a kasnije su se primakli i na metar i po udaljenosti, ali se dalje nisu hteli primicati da ne bi slučajno uznemirili zmiju“, objasnio je kasnije predstavnik policije britanskim medijima naglasivši da je nakon razgovora sa lokalnim stanovništvom ubrzo utvrđeno da je reč o veštačkoj zmiji.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1