Najzanimljiviji sajt Balkana

hotel hilton
Jason Payne (35) se iznenadio jednim e-mailom kad se vratio kući nakon jednog noćenja u hotelu Basingstoke Hilton ,VelikaBritanija.U e-amailu koji je dobio su ga obavestili da mu je doživotno zabranjen ulaz i boravak u hotelu "Hilton".?!....


Razlog ovavoj čudnoj zabrani od strane uprave hotela je komentar na internet stranici.Pejn je ostavio 8 februara u upitniku za rezervacije u "Hilton" hotelu u šali pod dodatnim komentarima napisao "U mojim pantalonama je velika zmija. Nadam se da je to OK".

Pejn kaže da nije ni pomislio da će neko od osoblja zaista pročitati odnosno njegov komentar,i osato je zbunjen kada se žena na recepciji počela smijati kada ga je upisivala kao novog gosta.

Pejn je kazao: "Službenica je na recepciji prasnula u histeričan smijeh i  to joj se činilo zabavno.Naravno nisamznao zašto se smeje sve dok mi nije pročitala moj postavljeni komentar. Tada se i njena koleginica počela smejati", i dodao je kako mu se nije činilo da se iko oseća uvređeno zbog njegovog komentara na internet stranici hotela "Hilton"

U e-mailu kojeg je dobio od menadžera hotela stoji poruka:
 "Nismo voljni prihvatiti da članove našeg tima stavljamo u neugodne situacije, kao i s načinom razgovora sa našim osobljem, pisanja osoblju ili čak u upitniku ( na internet stranici) za rezervacije".

Kada su lokalni mediji pitali Paynea je li se dogodio još neki incident zbog kojega su iz hotela ovako reagovali on je rekao da nije.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1