Najzanimljiviji sajt Balkana

duh
Britanka Mišel Midvinter (30) je pre mesec dana uselila se u svoj novi dom u selu Nort Bredli.Da bio se pohvalila svojim priajteljima na Facebooku  izašla je da slika kuću.međutim pored slike kuće uslikala je još nešto...


Kada je Mišel  fotografisala kuću ugledala je na jednom od prozora nepoznato lice, koje ju je podsetilo na duha nekog starca.Mišel, majka dvogodišnje devojčice, vratila se u kuću kako bi provelila da li ima li nekoga, ali je soba u kojoj je videla osobu na prozoru bila prazna. "Neki veruju da je u pitanju senka od cveća, ali ne odgovaraju uglovi", izjavila je Mišel.
duh

Mišel je rekla kako je jednom u kući pao sat sa zida, a njeni prijatelji tvrde da se i kvaka jednom okrenula i vrata se sama otvorila, iako sa druge strane nije bilo nikog! Mišel je slike objavila na Fejsbuku, ali niko od prijatelja nije mogao da nađe logično rešenje.

Lokalni istoričar Andrej Džons (50) tvrdi kako bi lice na prozoru mogao da bude jedino duh Semjuela Kenta, koji je umro 1872. godine. Semjuel je bio otac devojčice Konstanse koja je sa 16 godina, 1860. godine brutalno ubila svog trogodišnjeg brata.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1