Najzanimljiviji sajt Balkana

madjionicar rekord trikovi

Madjioničar Lee Hang Chai je postavio novi Ginisov svetski rekord rekord za najveći broj madjioničarskih iluzija odnosno teleportacija u jednoj minuti...

Lee,koji radi inače radi kao policajac u Hong Kongu,je kao madjioničar pre par meseci uspeo je postaviti svetski ginisov rekord

od pet madjioničarskih iluzija u jednoj minuti tokom svog pokušaja obaranja rekorda u broju iluzijskih teleportacija u gradu Tai Po Mega Mall u Hong Kongu.

Međutim,Lee je otišao jedan korak dalje, pa je pre mesec dana za jedan minut uspeo tokom emisije Ginisova knjiga rekorda u Kini u gradu Pekingu,uspeo napraviti  čak šest iluzijskih teleportacija u jednoj minuti.

Pravilo za ovakav rekord je bio da svaka madjioničarska iluzijska teleportacija mora da se izvodi i bude potpuno drugačija od prethodne u rutini i da se sve moraju odvijati u kontinuirano tom izvodjenja tačke odnosno obaranja ginisovog rekorda.

U videu koji sledi možete videti kako izgleda predthodni njegov rekordnih od pet iluzija u jednoj  minuti u Hong Kongu ranije,ove godine.
.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1