Najzanimljiviji sajt Balkana


Tom Haffey iz Denvera u SAD je napravio neobičan poduhvat.On je napravio najveću piramidu od američkih centi.Ideja da uđe u Ginisovu knjigu rekorda uz pomoć piramide od (centi) novćića mu se "rodila" u avgustu.

Za ovu izgradnju najveće piramide mu je bilo potrebno mnogo centi,tako je Tom skupljao novćiće od novembra do januara .Za izgradnju najveće piramide od novćića na svetu,tom je utrošio  626,780 centi.!

Piramidu koju je napravio bila je teška gotovo 4.000 kilograma.Svaki mali stubić se sastojao od 11 komada  centi .Sa ovim zanimljiv poduhvatom Tom je ušao i postavio Ginisov reekord za najveću priamidu od novćića


Isto tako u Ginisovoj knjizi svetskih rekorda je zabaležen svetski rekord za najveću piramidu od čepova ukupno 308,945 čepova koju su napravili 12 učenika iz Krasnistav Kulturnog centra u Krasnistavu u Poljskoj.

"Ljudi su me uvek pitali da li ja mogu nešto sam da uradim  i ja sam t želeo sam  da svima dokažem da mogu,to sam im na kraju dokazao ulaskom u Ginisovu knjigu rekorda za njaveću piramidu od novćića.Kako je tekla gradnja piramide od novćića pogledajte u nastavku

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1