Najzanimljiviji sajt Balkana

najskuplji hamburger Diego buik
Iz Holandije dolazi nam vest o najskupljem hamburgeru na svetu, (trenutno) za ovu 2017.godinu. Kuvar Diego Buik iz grada Haga osmislio i pripremio je najskuplji hamburger na svetu....

Cena novog najskupljeg hamburgera na svetu je 1,785 funti.


Odmah naravno što se podrazumeva, ovaj hamburger upisan je i službeno u Ginisovu knjigu rekorda kao najskuplji hamburger na svetu. Inače sam kuvar Dijego je veliki ljubitelj hamburgera te tako ne čudi želja za izradom najskupljeg na svetu.
Najskupllji hamburger na svetu je kreiran podovom Svetskog dana hamburgera, koji se slavi 28. maja

Sastojci koji čine ovaj hamburger najskupljim na svetu su: kombinacija japanske Wagyu i škotske Black Angus govedine, jastog Oosterschelde punjen s Hermit - Dutch Coastal džinom.
najskuplji hamburger Diego
Tu je i pačja jetra, beli tartufi, holandski sir Remeker, japanske papričice, kavijar i posebno spravljen umak od 35 jastoga, jamajčanske kafe, vanile, šafrana kao i japanske soje. Sve zajedno je složeno u brioche pecivo te pokriveno zlatnim lišćem.

Dijegov najskuplji svetski hamburger se ne nalazi na meniju njegovog restorana South of Houston u gradu Hagu, a ukoliko ga želite probati, morate mu se prvo najaviti i naravno imati 1.785 funti pa sad...ko voli nek' izvoli.
loading...


Najnoviji naslovi

Pratite nas na....
twitter icon
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

 

banner2
 baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala