Najzanimljiviji sajt Balkana

najveći katalog na svetu
Hrvati su napravili najveći katalog na svetu koji su pre neki dan i predstavili svetu.Turistički katalog pod imenom "Neodoljiva Hrvatska" je kandidovan i za Ginisovu knjigu rekorda zbog svoje veličine...

Katalog je predstavljen u Dubrovniku u prostoru Luže i promoviše najmlađu članicu Evropske unije kao turističku destinaciju posebno atraktivnu posetiocima tokom čitave godine

Najveći katalog na svetu širok je 1.398 milimetara (1.39cm), visok 1.650 mm,(1.65cm) a težina mu je 70 kilograma.Katalog ukupno ima 378 stranica i za njega je utrošeno gotovo 900 kvadrata papira.
najveći katalog na svetu

Inače sam najveći katalog na svetu predstavlja hrvatske atrakcije, prirodne lepote, istorijsku i kulturnu baštinu, tradiciju, običaje, narod, privredu, sportske uspehe, turističku ponudu i njene specifičnosti.

Najveći katalog na svetu stvaran je tri godine, a na njegovom sadržaju je radilo pedesetak stručnih autora, udruženja, fotografa i dizajnera, prenosi hrvatska agencija Hina.
najveći katalog na svetu
Na turneji po Hrvatskoj, u Dubrovnik je stigao iz Šibenika i u prostoru Luže, stare zvonare sagrađene 1463. godine i restaurirana 1952, biće izložen do kraja avgusta meseca.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1