Najzanimljiviji sajt Balkana

Nedavno su američki stručnjaci objavili studiju koju su uradili uz pomoć 66.000 muških ispitanika u celom svetu.Cilj ovakve studije bio je i prikaz idealne žene.Tako po ovim studijima koje su uradili ovi stručnjaci kaže se da je najpoželjnija i najidealnija žena  trebala biti plavooka lepotica duge plave kose,da je visoka 172 cm, a težine od oko

60 kg,a poželjno bi bilo i da nosi naočale.
Tako po toj sutdiji muškarci su se izjasnili da idealna žena ne bi trebala imati dece,morala bi imati svoj životni prostor (kuća ili stan).Nije nepohodno da bude dobar domaćin,ali mora ipakd da voli životinje.

U ovoj studiji je  takodje bio zanimljiv i prikaz loših navika koje su muškarci pripisali kao delomično poželjne kod idealne žene.Tako ona može ponekad konzumirati alkohol,sama ili sa prijateljima, li u svakom slučaju ne sme pušiti cigarete.

Osim toga,idealna žena takodje mora biti nepopravljivi optimista koji obožava noćni život.Opet niko od ispitanika nije do kraja odgovorio na pitanje kako je zapravo definisao pojedine osobine idealne žene.

Pre ove studije ovi isti stručnjaci su  napravili sliku idealnog muškarca.
Rezultati, još zanimljiviji, pa tako su ženski ispitanici odgovarali da idealan muškarac za njih treba "pristojno" zarađivati oko 60.000 evra godišnje (koliko je to u našim Balkanskim uslovima ne znamo?? op. autora),mora posedovati automobil "Mercedes"(pomalo čudan izbor automobila i da je baš takav op.autora) kao i živeti u kući prostranoj i pomalo skupoj kući.Ipak u rezultatima ove studije nije navedeno zašto je ženama toliko bitan novac kod idealnog muškarca.?!

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1