Najzanimljiviji sajt Balkana

patuljak
Pre izvesnog vremena na You Tube video servisu se pojavio jedan zaista neobičan video.Poruka ispod videa kaže" Mog sina Bendžamina posećuju patuljci" Obih dana ovaj video je postao prami mali hit na društvenim mrežama....


"Bendžamin je često komunicirao s nevidljivim prijateljima, a imao je i naviku da se zavlači u ćoškove kuće.Suprug i ja smo mislili da je to normalno za njegov uzrast, a onda sam na svoje zaprepaštenje snimila ovo što vidite ! Bendžamin se tog dana ponašao izrazito nervozno, a shvatila sam i zašto kada sam ugledala sićušno stvorenje koje je iza sebe ostavilo grozan smrad i gotovo ispraznilo bateriju iz mobilnog telefona napisala je" majka dečaka

Silvia je dodala da se Benjamin s tim tajanstvenim i čudnim entitetima( tj patuljcima) igra i danas (sin mi ima sada pet godina), i da ta mala bića nisu agresivna, samo prilično smrdljiva i neugodna jer znaju da vrište usred noći.?!


Ono što je čudno je da ovaj video nije ismejan u komentarima i nazvan montažom( jel do sada koliko se moglo videti), već su drugi ispirčali svoja slična iskustva sa ovim bićima.

Naravno vama ostavljamo na dilemu to jeste, je da sami protumačite da li je ovaj video dole foto montaža ili zaista pravi patulljak?

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1